S H Servicecenter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

S H Servicecenter Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där S H Servicecenter Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. S H Servicecenter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket S H Servicecenter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. S H Servicecenter Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S H Servicecenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 25, 830 80, Hoting men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0671-10762.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är S H Servicecenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

S H Servicecenter Aktiebolag har idag 556456-9449 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S H Servicecenter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bilverkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I S H Servicecenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vest, Bo Staffan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Tommy som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .