KTJ Förvaltning Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter KTJ Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar KTJ Förvaltning Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1992-11-19 så har KTJ Förvaltning Aktiebolag varit registrerat. Idag är KTJ Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med KTJ Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Smedjeg. 3, 832 41, Frösön. Vi ni istället prata med KTJ Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5592356.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastigheter och kapitalplaceringsobjekt, äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Stenfors, Frans Olle som är född 1947 och har titeln VD, Stenfors, Frans Olle som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenfors, Karin Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

KTJ Förvaltning Aktiebolag har 556456-6577 som sitt organisationsnummer.