Markbrukarna i Sikås AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Markbrukarna i Sikås AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Markbrukarna i Sikås AB är ett av dem. Statusen för Markbrukarna i Sikås AB är att Bolaget är aktivt.

Markbrukarna i Sikås AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-14. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Markbrukarna i Sikås AB ska trivas.

Markbrukarna i Sikås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk och boskapsskötsel, entreprenad inom byggnads- och anläggningsbranchen, skogsavverkningsrörelse, utföra traktorkörslor i jord- och skogsbruksbranchen, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Markbrukarna i Sikås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Markbrukarna i Sikås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Markbrukarna i Sikås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0644-20066.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tallryd, Elin Märta -Tallryd, Henrik Pär-Åke -Tallryd, Kjell Harry.

De som är på något sätt har med Markbrukarna i Sikås AB är Tallryd, Elin Märta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallryd, Henrik Pär-Åke som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallryd, Kjell Harry som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Markbrukarna i Sikås AB har 556453-8840 som sitt organisationsnummer.