Engströms Buss AB

Jämtlands län

Information

556449-5686 är organisationsnummer för verksamheten Engströms Buss AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engströms Buss AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Engströms Buss AB finns i.

Engströms Buss AB har varit registrerat sedan 1992-06-18 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Engströms Buss AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Engströms Buss AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Engströms Buss AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Engströms Buss AB så kan ni göra det på telefon genom 0670-10879 eller genom brev på följande adress:
Lövbergav. 24, 833 33, Strömsund

Bolaget skall bedriva personbefordran med buss och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Engströms Buss AB och det är Forsberg, Per Axel Douglas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Östborg, Märta Carina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,