Utrikeshallen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Utrikeshallen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Utrikeshallen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Utrikeshallen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556443-0501.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0644-72104 alternativt besöka eller skicka post till Utrikeshallen Aktiebolag på följande adress Yxskaftkälen 205, 833 92, Strömsund.

Utrikeshallen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Utrikeshallen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Westholm, Sven-Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt hyra ut dessa till föreningar, företag och kommuner för publika ändamål såsom utbildning, näringslivsaktiviteter, kultur och idrottsevenemang samt därmed förenlig verksamhet.