Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 20, 830 90, Gäddede men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0672-10078.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag har idag 556438-6778 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Maud Anette -Lindberg, Tore Lennart är den som för stunden ansvarar för Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin, kioskvaror, taxi- rörelse samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Gäddede Kiosk & Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Tore Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Maud Anette som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Sven Edvin Jean som är född 1930 och har titeln Suppleant, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.