Harry Haglund Skog Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556438-1811 är organisationsnummer för bolaget Harry Haglund Skog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harry Haglund Skog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Harry Haglund Skog Aktiebolag finns i.

Harry Haglund Skog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-04 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harry Haglund Skog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Harry Haglund Skog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Harry Haglund Skog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Harry Haglund Skog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0670-10486 eller genom brev på följande adress:
Storg. 72, 833 93, Strömsund

Bolaget skall idka entreprenader inom jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Harry Haglund Skog Aktiebolag och det är Haglund, Nils Harry Lennart som är född 1943 och har titeln VD, Haglund, Nils Harry Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor