Hoting Däckservice Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Hoting Däckservice Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hoting Däckservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hoting Däckservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hoting Däckservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-27. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hoting Däckservice Aktiebolag ska trivas.

Hoting Däckservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av däck samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hoting Däckservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Hoting Däckservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hoting Däckservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-10888.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hoting Däckservice Aktiebolag är Henriksson, Jan Henrik som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoppstadius, Erland Agnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Eivor Anita Margareth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Gustafsson, Rolf Birger Evald som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Lundgren, Bengt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Engstroem & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Hoting Däckservice Aktiebolag har 556426-7267 som sitt organisationsnummer.