Frostvikens Bokföring Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Frostvikens Bokföring Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Frostvikens Bokföring Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Frostvikens Bokföring Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Frostvikens Bokföring Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1991-02-20. Men sedan 1991-01-01 så har Frostvikens Bokföring Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 17, 830 90, Gäddede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frostvikens Bokföring Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0672-10203.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Frostvikens Bokföring Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frostvikens Bokföring Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall idka uppdragsredovisningsverksamhet och konsultuppdrag inom redovisningsbranschen, samt begravningsverksamhet och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frostvikens Bokföring Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frostvikens Bokföring Aktiebolag och det är följande personer, Sturesson, Elsie Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassdahl Ottosson, Anna Lisbet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frostvikens Bokföring Aktiebolag är 556420-3114.