M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia)

Jämtlands län

Information

556419-7092 är organisationsnummer för företaget M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) finns i.

M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) har varit registrerat sedan 1991-03-26 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) så kan ni göra det på telefon genom 0670-10124 eller genom brev på följande adress:
Lövbergav. 8, 833 35, Strömsund

Bolaget skall bedriva handel med nytt och begagnat inom sport, fritid och fordon, handel med värdepapper, fastighetsaffärer och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M.Andrée Cykel Sport & Fritid Aktiebolag (Team Sportia) och det är Andrée, Olof Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrée, Per Erik Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,