Östersundskåkar Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Östersundskåkar Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Östersundskåkar Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Östersundskåkar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Östersundskåkar Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Östersundskåkar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Östersundskåkar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Östersundskåkar Aktiebolag har idag 556417-5577 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Jan-Erik -Svedberg, Karl Johan Olov är den som för stunden ansvarar för Östersundskåkar Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Östersundskåkar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedberg, Karl Johan Olov som är född 1935 och har titeln VD, Svedberg, Karl Johan Olov som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Jan-Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gun Marie som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Mikael som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .