G. Krantz AB

Jämtlands län

Information

G. Krantz AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som G. Krantz AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

G. Krantz AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

G. Krantz AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-10-23. Men sedan 1995-01-01 så har G. Krantz AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stensved Änge 255, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G. Krantz AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7897700.

Strömsund arbetar för att verksamheter som G. Krantz AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G. Krantz AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva elinstallationsrörelse samt konsultverksamhet inom elbranschen, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G. Krantz AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G. Krantz AB och det är följande personer, Krantz, Axel Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tedgren, Per Nils Tomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G. Krantz AB är 556406-7857.