Stubben i Strömsund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Stubben i Strömsund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Stubben i Strömsund Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stubben i Strömsund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stubben i Strömsund Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-09-26. Men sedan 1990-01-01 så har Stubben i Strömsund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lillviken 165, 833 96, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stubben i Strömsund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-80007.

Strömsund arbetar för att företag som Stubben i Strömsund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stubben i Strömsund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stubben i Strömsund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stubben i Strömsund Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Lars Edgar Urban som är född 1963 och har titeln VD, Larsson, Lars Edgar Urban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson Larsson, Aanna Gunilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Olsson, Annika Susann som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor.Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stubben i Strömsund Aktiebolag är 556405-9698.