engcon Nordic Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och engcon Nordic Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och engcon Nordic Aktiebolag är ett av dem. Statusen för engcon Nordic Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

engcon Nordic Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som engcon Nordic Aktiebolag ska trivas.

engcon Nordic Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av mekaniska produkter till grävmaskiner och liknande inom entre- prenadbranschen, förvaltning av fastigheten där verksamheten drevs samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att engcon Nordic Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är engcon Nordic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med engcon Nordic Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-17800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med engcon Nordic Aktiebolag är Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln VD, Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Lars-Göran Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Siv Monica som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Rutenius, Mia Ulrika som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

engcon Nordic Aktiebolag har 556405-6835 som sitt organisationsnummer.