Elektra i Strömsund El AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Elektra i Strömsund El AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elektra i Strömsund El AB är ett av dem. Statusen för Elektra i Strömsund El AB är att Bolaget är aktivt.

Elektra i Strömsund El AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-21. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elektra i Strömsund El AB ska trivas.

I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är installation och detaljhandel med elektrisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elektra i Strömsund El AB inte är momsregistrerat.

Idag är Elektra i Strömsund El AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Elektra i Strömsund El AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10340.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Elektra i Strömsund El AB är Olofsson, Per Olof Urban som är född 1947 och har titeln Likvidator, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Elektra i Strömsund El AB har 556405-2040 som sitt organisationsnummer.