Ivars Invest Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Ivars Invest Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ivars Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ivars Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ivars Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-07. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ivars Invest Aktiebolag ska trivas.

Ivars Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ivars Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ivars Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Ivars Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-10093.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ivars Invest Aktiebolag är Eriksson, Erik Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Karin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Ivars Invest Aktiebolag har 556402-9014 som sitt organisationsnummer.