HUMAB Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556401-9023 är organisationsnummer för bolaget HUMAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HUMAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som HUMAB Aktiebolag finns i.

HUMAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-12 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HUMAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

HUMAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HUMAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HUMAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0671-10342 eller genom brev på följande adress:
V. Hoting 400, 830 80, Hoting

Bolaget skall bedriva försäljning av petrokemiska produkter samt dagligvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HUMAB Aktiebolag och det är Jonsson, Nils Harry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ulla-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,