Ringservice i Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall idka regummering och försäljning av fordonsdäck samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ringservice i Östersund Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Ringservice i Östersund Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1990-08-15 så skapades Ringservice i Östersund Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ringservice i Östersund Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ringservice i Östersund Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556400-9339 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Ringservice i Östersund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Ringservice i Östersund Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 063-120555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elverum, Kjell-Åke Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ringservice i Östersund Aktiebolag är Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln VD, Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hornbrink, Berne Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frånlund, Olof Conny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.