Vattudalens Skog & Fritid AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Vattudalens Skog & Fritid AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vattudalens Skog & Fritid AB är ett av dem. Statusen för Vattudalens Skog & Fritid AB är att Bolaget är aktivt.

Vattudalens Skog & Fritid AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vattudalens Skog & Fritid AB ska trivas.

Vattudalens Skog & Fritid AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av skogs- och fritidsartiklar, handel och reparationsarbete av jord- och skogsbruksmaskiner, snöskotrar och trädgårdsmaskiner, skogsvård, markarbeten, fastighetsförvaltning och sälja administrativa kontorstjänster, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vattudalens Skog & Fritid AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Vattudalens Skog & Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Vattudalens Skog & Fritid AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-13535.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Vattudalens Skog & Fritid AB är Ellingsson, Ove Fredrik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellingsson, Hilma Britt som är född 1937 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vattudalens Skog & Fritid AB har 556400-3001 som sitt organisationsnummer.