Hammerdals Fastigheter AB

Jämtlands län

Information

556394-4288 är organisationsnummer för bolaget Hammerdals Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hammerdals Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Hammerdals Fastigheter AB finns i.

Hammerdals Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1990-04-24 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hammerdals Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hammerdals Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hammerdals Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hammerdals Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0644-10700 eller genom brev på följande adress:
Solberg 1539, 830 70, Hammerdal

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hammerdals Fastigheter AB och det är Olofsson, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln VD, Olofsson, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Stranne, Björn Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Amilon, Mats Tomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Märta Karolina som är född 1977 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor