Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-04-25. Men sedan 1996-01-01 så har Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 24, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0671-10705.

Strömsund arbetar för att företag som Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall idka behandling med sjukgymnastik och övrig hälsoservice samt försäljning av produkter inom dessa områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag och det är följande personer, Mauritzon, Olov Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mauritzon, Gudrun Carina Annette som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hoting Sjukgymnastik o Hälsoservice Aktiebolag är 556392-6582.