Network-Analysis Backlund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Network-Analysis Backlund Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Network-Analysis Backlund Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Network-Analysis Backlund Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Network-Analysis Backlund Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Network-Analysis Backlund Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Network-Analysis Backlund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Estersbergsg. 25, 833 33, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0670-611474.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Network-Analysis Backlund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Network-Analysis Backlund Aktiebolag har idag 556384-2482 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Network-Analysis Backlund Aktiebolag

Bolaget skall bedriva metodutveckling för systemteknisk planering och analys, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Network-Analysis Backlund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Backlund, Per Olof Yngve som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Erik Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .