Taxi Lillviken Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Taxi Lillviken Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Taxi Lillviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Lillviken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Taxi Lillviken Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-01-22. Men sedan 1991-01-01 så har Taxi Lillviken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lillviken 355, 833 96, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Lillviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-80018.

Strömsund arbetar för att bolag som Taxi Lillviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Taxi Lillviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall driva taxirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Taxi Lillviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Lillviken Aktiebolag och det är följande personer, Strandh, Erik Roger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandh, Erik Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Pia Ann-Britt Margaretha som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Taxi Lillviken Aktiebolag är 556382-7863.