Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556379-8858 är organisationsnummer för verksamheten Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag finns i.

Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-21 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0624-40030 eller genom brev på följande adress:
Silsjönäs 185, 880 50, Backe

Bolaget skall bedriva avverkningar och entreprenader inom skogsbruket samt idka därmed förenlig verksamhet och maskingrävning.

Det finns olika personer som har en koppling med Silsjönäs Gräv och Skogsmaskiner Aktiebolag och det är Hedström, Karl Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Lena Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,