Strömsunds Foto Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Strömsunds Foto Aktiebolag är ett bolag som finns i Strömsund. I Strömsunds Foto Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strajnic, Miroslav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jaric-Strajnic, Vesna som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Strömsunds Foto Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Strömsunds Foto Aktiebolag på telefon 063-132130.

Bolaget ska bedriva fotografverksamhet, fotoservice, grafisk design, multimediaproduktion av ljud, bild och film, reseverk- samhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Strömsunds Foto Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Strömsunds Foto Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Strömsunds Foto Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Strömsunds Foto Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strömsunds Foto Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Strömsunds Foto Aktiebolag har 556371-6785 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.