Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-10-03. Men sedan 1989-01-01 så har Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tåsjö 200, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6307187.

Strömsund arbetar för att företag som Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom anläggningsbranschen och skogsnäringen, äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag och det är följande personer, Sundelin, Mats Olof som är född 1956 och har titeln VD, Sundelin, Mats Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundelin, Erik Olof som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundelin, Tuula Johanna som är född 1962 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Entreprenör Mats Sundelin Aktiebolag är 556369-9221.