Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-07-04. Men sedan 1990-01-01 så har Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kyrktåsjö 475, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0671-20111.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksam- het.

Firmatecknare för Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Engkvist, Leif Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engkvist, Kerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Engkvist & Son Åkeri Aktiebolag är 556364-7246.