Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva musikunderhållning, uthyrning av ljud och ljus, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1989-06-21 så skapades Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556364-0373 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömsund.

Just nu är Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0645-10107 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zlips Musik och Nöjen Aktiebolag är Andersson, Anders Olov Ture som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Ulla Christina Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .