Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag ska trivas.

Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-13075.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag är Persson, Jan Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Ann-Kristin som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Maskinkonsulten i Strömsund Aktiebolag har 556362-7610 som sitt organisationsnummer.