Ekonomistugan Hoting AB

Jämtlands län

Information

556357-7716 är organisationsnummer för verksamheten Ekonomistugan Hoting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomistugan Hoting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Ekonomistugan Hoting AB finns i.

Ekonomistugan Hoting AB har varit registrerat sedan 1989-05-29 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomistugan Hoting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Ekonomistugan Hoting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekonomistugan Hoting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekonomistugan Hoting AB så kan ni göra det på telefon genom 0671-40098 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 2 B, 830 80, Hoting

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva redovisningsbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomistugan Hoting AB och det är Mårtensson, Olof Ingmar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karin Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hjelm, Inger Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, K. Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,