Jormvattnets Lego AB

Jämtlands län

Information

Jormvattnets Lego AB är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Jormvattnets Lego AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jormvattnets Lego AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jormvattnets Lego AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-04-18. Men sedan 1989-01-01 så har Jormvattnets Lego AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Jormvattnet 485, 830 90, Gäddede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jormvattnets Lego AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0672-412505.

Strömsund arbetar för att bolag som Jormvattnets Lego AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jormvattnets Lego AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva legoarbeten och reparationer inom telekommunikations -och bilelektronik, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jormvattnets Lego AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonasson, Jonas Lennart -Rolandsson, Kajsa Märta Maria -Rolandsson, Nils Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jormvattnets Lego AB och det är följande personer, Rolandsson, Nils Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonasson, Jonas Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolandsson, Kajsa Märta Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jormvattnets Lego AB är 556357-0505.