Z-Trä Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Z-Trä Aktiebolag är ett företag som finns i Strömsund. I Z-Trä Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zakrisson, Britt Margareta som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Zakrisson, Olof Lennart Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zakrisson, Lars Ulf Torgny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Ann-Christin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantP46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Z-Trä Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Z-Trä Aktiebolag på telefon 0644-10845.

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse, handel med trävaror samt utföra entreprenader avseende tranporter, snöröjning, lyft och lastning samt därmed förenlig verksamhet,

Idag är Z-Trä Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Z-Trä Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Z-Trä Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Z-Trä Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Z-Trä Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Zakrisson, Britt Margareta -Zakrisson, Lars Ulf Torgny -Zakrisson, Olof Lennart Torbjörn

Z-Trä Aktiebolag har 556356-0894 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.