stretEn Aktiebolag

Jämtlands län

Information

stretEn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som stretEn Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

stretEn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

stretEn Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-03-08. Men sedan 1989-01-01 så har stretEn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gåxsjö 124, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på stretEn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0644-40042.

Strömsund arbetar för att bolag som stretEn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för stretEn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolagets verksamhet ska vara att producera och försälja vindkraftsel, investerar i företag som bedriver produktion och försäljning av förnyelsebar energi, handel med finansiella instrment, utlåningsverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för stretEn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till stretEn Aktiebolag och det är följande personer, Stjerna, Jonas Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjerna, Märta Ingegerd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för stretEn Aktiebolag är 556354-1175.