Rossöns Åkeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Rossöns Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Rossöns Åkeri Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rossöns Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rossöns Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rossöns Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rossöns Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 28, 880 51, Rossön men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0624-20247.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rossöns Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rossöns Åkeri Aktiebolag har idag 556352-7398 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rossöns Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Rossöns Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Gustav Erland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Knut Erik som är född 1932 och har titeln Suppleant, Lundgren, Seth Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Östman, Maria Kristina som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Caresome AB som är född och har titeln Revisor.