Rossöns Järn och Motor Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556344-8371 är organisationsnummer för företaget Rossöns Järn och Motor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rossöns Järn och Motor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Rossöns Järn och Motor Aktiebolag finns i.

Rossöns Järn och Motor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-28 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rossöns Järn och Motor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Rossöns Järn och Motor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rossöns Järn och Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rossöns Järn och Motor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0624-20023 eller genom brev på följande adress:
Backev. 8, 880 51, Rossön

Bolaget skall bedriva järnhandelsrörelse, utföra motorreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rossöns Järn och Motor Aktiebolag och det är Andersson, Klas Mårten som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsner Andersson, Anna Ingrid Kat. som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,