Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556344-3851 är organisationsnummer för företaget Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag finns i.

Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0670-82047 eller genom brev på följande adress:
Ringvattnet 270, 833 96, Strömsund

Bolagets verksamhet är skogsbruk, uthyrning av skogsmaskiner, handel med värdepapper, utveckling av innovationer samt tävlingsverksamhet avseende motorcross och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Olsson i Ringvattnet Aktiebolag och det är Olsson, Jan Peter som är född 1951 och har titeln VD, Olsson, Jan Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Annika Susann som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,