Abroad Sport AB

Jämtlands län

Information

Abroad Sport AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Abroad Sport AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Abroad Sport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Abroad Sport AB har haft sedan 1994-01-01. Abroad Sport AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Abroad Sport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarng. 3, 830 70, Hammerdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0644-71280.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Abroad Sport AB Privat, ej börsnoterat.

Abroad Sport AB har idag 556344-2382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Abroad Sport AB

Bolaget skall bedriva agenturer och försäljning av fritidsprodukter, sportartiklar och kläder. Bedriva konsulttjänster inom försäljning- och personalfrågor, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt att idka därmed förenlig verksamhet.

I Abroad Sport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Hans Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven-Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .