Rossön Sport och Färg Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556332-3301 är organisationsnummer för bolaget Rossön Sport och Färg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rossön Sport och Färg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Rossön Sport och Färg Aktiebolag finns i.

Rossön Sport och Färg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-12 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rossön Sport och Färg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Rossön Sport och Färg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rossön Sport och Färg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rossön Sport och Färg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0624-20063 eller genom brev på följande adress:
Backev. 9, 880 51, Rossön

Bolaget skall bedriva sport och färghandelsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rossön Sport och Färg Aktiebolag och det är Bryntesson, Nils Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryntesson, Hjördis Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,