Hotings Plast & Gummi Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom grävning, tillverkning och försäljning av plast och gummidetaljer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hotings Plast & Gummi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Hotings Plast & Gummi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1988-09-16 så skapades Hotings Plast & Gummi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hotings Plast & Gummi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hotings Plast & Gummi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556332-2972 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömsund.

Just nu är Hotings Plast & Gummi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Hotings Plast & Gummi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0671-10759 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hotings Plast & Gummi Aktiebolag är Nordin Wallin, Gun-Britt som är född 1959 och har titeln VD, Nordin Wallin, Gun-Britt som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Emil Clas-Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Inga Emilinda som är född 1990 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.