Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556327-1070.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0644-30157 alternativt besöka eller skicka post till Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag på följande adress Solberg 500, 830 70, Hammerdal.

Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Nils Olov Berntssons Skog Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berntsson, Ann-Christin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva skogsentreprenadrörelse, köp och försäljning av skogsprodukter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.