Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556326-5429 är organisationsnummer för verksamheten Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag finns i.

Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-05-26 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0670-10138 eller genom brev på följande adress:
Vattudalstorget 8, 833 35, Strömsund

Bolaget skall bedriva handel med guld- och silvervaror samt ur, reparationer och tillverkning av guld- och silvervaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ågevalls Guld & Ur Aktiebolag och det är Ågevall, Kerstin Erika som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ågevall, Kjell Wilhelm som är född 1946 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,