Irradia Production Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Irradia Production Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Irradia Production Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Irradia Production Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Irradia Production Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-01-14. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Irradia Production Aktiebolag ska trivas.

Irradia Production Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektronisk, medicinsk och kemisk teknisk utrustning, samt produktion inom bygg och trävaruområdet, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Irradia Production Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Irradia Production Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Irradia Production Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-158183.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Irradia Production Aktiebolag är Forslund, Lars Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Karin Teres som är född 1973 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Irradia Production Aktiebolag har 556316-5868 som sitt organisationsnummer.