Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556316-4036 är organisationsnummer för företaget Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag finns i.

Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-01-29 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6404300 eller genom brev på följande adress:
Målarv. 7, 833 31, Strömsund

Bolaget skall bedriva skogsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Munsvattnets Skogsdrivningar Aktiebolag och det är Nilsson, Anders Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Jonas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,