T Ebbessons Transport Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter T Ebbessons Transport Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar T Ebbessons Transport Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1987-11-19 så har T Ebbessons Transport Aktiebolag varit registrerat. Idag är T Ebbessons Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med T Ebbessons Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Färjemansv. 9, 833 35, Strömsund. Vi ni istället prata med T Ebbessons Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 0670-13010.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ebbesson, Claes Erik Torbjörn som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebbesson, Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. .

T Ebbessons Transport Aktiebolag har 556312-4451 som sitt organisationsnummer.