Hammerdals Åkeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Hammerdals Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Strömsund. I Hammerdals Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bror Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hammerdals Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hammerdals Åkeri Aktiebolag på telefon 0644-10132.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hammerdals Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hammerdals Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hammerdals Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hammerdals Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hammerdals Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Hammerdals Åkeri Aktiebolag har 556302-7720 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.