Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-12. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag ska trivas.

Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-20071.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag är Eriksson, Alf Henry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ternestål, Ellen Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Havsnäs Skogstransporter Aktiebolag har 556302-1517 som sitt organisationsnummer.