Per & Pål AB

Jämtlands län

Information

Per & Pål AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Per & Pål AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Per & Pål AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Per & Pål AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1987-04-03. Men sedan 1987-01-01 så har Per & Pål AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 2, 833 35, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per & Pål AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-13100.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Per & Pål AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per & Pål AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva synoptisk verksamhet i form av butikshandel med glasögon och kontaktlinser samt synundersökningar, synoptisk konsultverksamhet, fastighetsförvaltning, aktier- och värdepappersförvaltning, ägande av travhästar och travhästandelar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per & Pål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per & Pål AB och det är följande personer, Carlsson, Carl Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Bert-Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Gerd Annika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Näslund, Monica Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Per & Pål AB är 556295-7703.