Erilant Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Erilant Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Erilant Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erilant Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erilant Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-17. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erilant Aktiebolag ska trivas.

Erilant Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet utgörs av mjölk- och köttproduktion, idka jordbruk och djurskötsel, entreprenadverksamhet inom jord- och skogsbruk samt mark- och bygganläggningar, tillverkning av mekaniska produkter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erilant Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Erilant Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Erilant Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-50014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Erik Jörgen -Eriksson, Gun Ingegärd -Eriksson, Pär Kristian Shanker.

De som är på något sätt har med Erilant Aktiebolag är Eriksson, Pär Kristian Shanker som är född 1975 och har titeln VD, Eriksson, Erik Jörgen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pär Kristian Shanker som är född 1975 och har titeln Suppleant, Eriksson, Gun Ingegärd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Erilant Aktiebolag har 556292-6898 som sitt organisationsnummer.