Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1987-01-16. Men sedan 1987-01-01 så har Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ramselev. 40, 833 35, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-12770.

Strömsund arbetar för att bolag som Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva handel med sågade och hyvlade trävaror samt byggnadsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag och det är följande personer, Magnusson, Rolf Magnus som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Gölin Inger Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lösvirkeshus i Strömsund Aktiebolag är 556291-7780.