KONA AB

Jämtlands län

Information

KONA AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där KONA AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. KONA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket KONA AB har haft sedan 1994-01-01. KONA AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KONA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till STÄLLVERKSVÄGEN 9, 831 52, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2107066.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är KONA AB Privat, ej börsnoterat.

KONA AB har idag 556269-3605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KONA AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva taxi- och bussverksamhet, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I KONA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonasson, Pär Kenneth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Olof Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hjelm, Inger Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, K. Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .